CooperaSec 2012

CooperasecTv

CooperaSecTV és un canal de comunicació amb material audiovisual que resumeix i rellança el que van ser les I Jornades de Cooperativisme i Economia Solidària a Poble Sec (CooperaSec) i conté les sessions senceres així com les càpsules formatives amb material editat expressament referent a cadascun dels continguts que es van tractar a les jornades.

Tot va començar amb les I Jornades de Coooperativisme i Economia Solidària…

Què van ser les Jornades?

Les I Jornades de Cooperativisme i Economia Solidària de Poble Sec es van celebrar de setembre a desembre de 2012, i ens van servir per acostar experiències de diferents àmbits i relacionar-los amb els valors cooperativistes. Els àmbits van ser Cultura, Habitatge, Consum, Criança, cura i educació, Intervenció social, Xarxes d’intercanvi, el bé comú i models de finançament.

L’èxit de participació en aquestes jornades i l’interès demostrat per part de col·lectius i persones del barri ens va empènyer a crear un conjunt de material audiovisual que d’una banda recollís tota la intel·ligència col·lectiva generada a les sessions i a la vegada resumís els continguts i elements essencials de cadascuna d’elles. D’aquí va néixer CooperaSecTV.

Què és CooperaSec?

CooperaSec és una comissió de l’Assemblea de barri de Poble Sec que té per objectiu crear debat i donar a conèixer experiències de cooperativisme i d’economia solidària a nivell local i comunitari.

L’aposta és construir un barri cooperatiu, basat en els valors de suport mutu, responsabilitat, democràcia, igualtat, equitat, solidaritat, honestedat, transparència, horitzontalitat, responsabilitat social i sostenibilitat.

CooperaSec vol ser una eina de transformació econòmica i social a través de l’empoderament popular.

Contacta’ns a: cooperasectv@gmail.com